contact

e-mail

De beste manier om mij te bereiken is via e-mail: willem@topvoice.nl


telefoon

Bellen mag natuurlijk ook: 06-52395778.


Als ik met stemopnames bezig ben, staat mijn telefoon meestal uit of in vliegtuigmodus. Dat betekent dat ik niet altijd meteen de telefoon op kan nemen. Als je echt haast hebt, stuur me dan een sms-bericht. Dat zie ik meteen als ik de telefoon weer aan zet.


bij storing

Ik kijk meerdere keren per dag in mijn e-mail inbox, en minstens 1 keer per dag loop ik alle spam na om te kijken of daar iets terecht is gekomen dat geen spam is. Als je mij een e-mail hebt gestuurd en binnen 24 uur nog geen reactie van me hebt ontvangen, is er ergens iets mis gegaan of is er een storing in het mail-traject. Stuur in dat geval de mail nogmaals, en voor de zekerheid ook naar een tweede mail-adres van me: willemvandentop@me.com. 

Maar als er haast is, is het handiger om me te bellen of een sms te sturen (06-52395778).


privacy-verklaring

Ik ben niet op jacht naar privé-gegevens en ik benader niet ongevraagd mensen om mijn diensten aan te bieden. Bedrijfs- en persoonsgegevens die je aan mij doorgeeft, gebruik ik uitsluitend voor het uitvoeren en factureren van opdrachten. Omdat ik voor mijn werk vrijwel alleen contact heb met zakelijke opdrachtgevers, gebruik ik ook alleen zakelijke contactgegevens. Dat zijn de standaard-gegevens als voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, functie, email-adres, website en telefoonnummer. Waar de wet of de belastingdienst dat nodig vindt, kan ik ook om een btw-nummer en kvk-nummer vragen en deze bewaren. Het gaat hier dus niet om privé-gegevens zoals woonadres, particulier telefoonnummer of email-adres thuis. En ook al zijn veel zakelijke contactgegevens van bedrijven openbaar toegankelijk, zal ik de gegevens uit mijn boekhouding niet zomaar delen met anderen.

Mijn website (deze site waarop je dit nu leest) maakt geen gebruik van Google Analytics of andere manieren om databezoek in kaart te brengen of om bezoekers te traceren.© willem van den top 2020

Alle teksten op deze site zijn door mij geschreven en mogen niet zomaar worden gekopieerd en hergebruikt op andere plaatsen zonder mijn goedkeuring en toestemming.


Dank aan Wessel voor de foto’s.

Het ‘trusted voice’ label op de home-pagina is mij verleend door Voicebooking, waar ik veel mee samenwerk.