http://www.matinee.co.uk/dutch-voice-over-agency/

vrouwenstem?

andere mannenstem?

andere taal?

Ik kan veel met mijn stem, maar niet alles. Als je naast mijn stem (of in plaats van mijn stem) een andere stem wilt, kan ik je helpen bij het vinden daarvan. Ik heb goed contact met veel vakbroeders en -zusters. In Nederland, maar ook in vele andere landen.

In het geval er meerdere stemmen nodig zijn (bijvoorbeeld voor een dialoog), kan ik je advies geven over welke stemmen goed bij elkaar passen.

Voor een productie die in meerdere talen opgenomen moet worden, heb ik een kringetje van buitenlandse voice-overs die een soortgelijk stemgeluid hebben als ik. Hiermee krijgt een meertalige productie eenheid in karakter en geluidskwaliteit.

meer lezen over radiocommercials

Voor alles dat te maken heeft met het produceren van een radiocommercial heb ik een speciale site gemaakt: www.radiocommercial.eu. Daar kun je lezen over de toepassing van een voice-over in een commercial en over wat er nog meer bij een productie komt kijken. Hoewel de site specifiek gericht is op radiocommercials is de informatie voor een groot deel ook van toepassing op geluid in tv-commercials en andere av-producties.

home    demo’s    fgv    tarieven    studio    extra    contact