allround stemdemo


Deze demo begint rustig/naturel en bouwt op naar steeds enthousiaster en heftiger. Tijdens afspelen wordt in beeld bij elk fragment een beschrijving gegeven van de tone-of-voice die je hoort. Die woorden kun je gebruiken als je mij een briefing geeft.

commercials


In deze demo hoor je korte fragmentjes uit commercials die ik heb ingesproken. Allerlei soorten commercials... landelijk, regionaal, lokaal... ze zijn allemaal leuk om te doen en vragen allemaal om een eigen aanpak.

En geloof me... bij de lokale commercials word ik vaak meer uitgedaagd om tot het uiterste te gaan dan bij de grote landelijke campagnes.

zakelijk • e-learning • documentaire


Ik zelf beschouw dit als mijn beste kwaliteit... informatieve teksten inspreken op een aangename manier. Als voice-over onzichtbaar blijven en totaal in dienst van de boodschap staan, maar het ondertussen zo uitvoeren als geen enkele ander zou doen.

karakters • tiepetjes • stemmetjes


Voor imitaties van Johan Cruijff en Frank de Boer moet je niet bij mij zijn. Ik ben niet van de nabootsingen van bekende stemmen. Ik ben van de ECHTE stemmen. Ik doe wel veel met verschillende klanken en karakters... maar die zijn allemaal fictief en toch realistisch. Ook hierbij: geloofwaardig en geen-aandacht-afleidend.

european english • continental english


Een paar jaar geleden werd ik door een Engelse studio geboekt voor een inspreekopdracht in het Engels. Ik vroeg of ze dat wel zeker wisten en zij reageerden met: “Yes, we love your accent!”

Sindsdien heb ik een aardige reeks Engelse inspreekopdrachten gedaan. Voor klanten in Engeland, in Amerika en in andere landen van de wereld. Dat ik niet klink als native brit of yank was in die gevallen precies de reden om mij te boeken.

laag • trailer-voice • how low can you go?


Zo laag mogelijk zie ik nooit als ultieme uitdaging... maar soms wordt het me gevraagd... en dan doe ik er natuurlijk wel mijn best op.

Nou is ‘laag’ een relatief begrip. Iets is laag omdat iets anders hoog is. Ik heb zelf eerlijk gezegd het idee dat de kracht van deze fragmenten niet zozeer zit in de laagheid alswel in de intentie die ik erin heb gelegd. Desalniettemin... laag zijn ze :-)

home    demo’s    fgv    tarieven    studio    extra    contact