de beste manier om mij snel te bereiken:

  1. 1)Bellen naar mijn mobiele nummer: 06-52395778.

2) Mailen naar willem@topvoice.nl. In deze mailbox kijk ik meerdere keren per dag.

3) Een sms sturen naar mijn mobiel: 06-52395778. Een bericht als 'bel me' is al voldoende.

social media...

Ja, op de social media kun je me ook vinden. Op Linkedin en Facebook ben ik te traceren via mijn gewone, volledige naam: Willem van den Top. Maar ik ben er niet bijster actief. Als je toch wilt lezen wat ik daar zo nu en dan schrijf, aarzel niet om te connecten/followen/vriend-worden.

home    demo’s    fgv    tarieven    studio    extra    contact

privacy-verklaring

Ik ben niet op jacht naar privé-gegevens en ik benader niet ongevraagd mensen om mijn diensten aan te bieden. Bedrijfs- en persoonsgegevens die je aan mij doorgeeft, gebruik ik uitsluitend voor het uitvoeren en factureren van opdrachten. Omdat ik voor mijn werk vrijwel alleen contact heb met zakelijke opdrachtgevers, gebruik ik ook alleen zakelijke contactgegevens. Dat zijn de standaard-gegevens als voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, functie, email-adres, website en telefoonnummer. Waar de wet of de belastingdienst dat nodig vindt, kan ik ook om een btw-nummer en kvk-nummer vragen en deze bewaren. Het gaat hier dus niet om privé-gegevens zoals woonadres, particulier telefoonnummer of email-adres thuis. En ook al zijn veel zakelijke contactgegevens van bedrijven openbaar toegankelijk, zal ik de gegevens uit mijn boekhouding niet zomaar delen met anderen.

Mijn website (deze site waarop je dit nu leest) maakt geen gebruik van Google Analytics of andere manieren om databezoek in kaart te brengen of om bezoekers te traceren.